ТОП 10 причини, които ще ви накарат да се влюбите в Pumpkin Spice

С есента и студените месеци, идва сезона на тиквите. Независимо дали сте любител на етерични масла и подправки, подходящи за “ тиквения сезон ”,

то те ще ви завладеят или просто ще научите нещо ново. 

С бленда Pumpkin Spice от MONQ, вие ще се докоснете до онази магия на семейния уют, вкусната храна, топлината на домашната обстановка.

Десет причини, които ще ви накарат да харесте Pumpkin Spice

  1. Ще ви стопли отвътре – подправките, които се свързват с тиквения сезон, имат известни термогенни свойства. Независимо от ниските температури и студения въздух, те ще стплят душата и тялото ви. Pumpkin Spice, е идеалният избор, за сгушване под одеалото с любимата книга и отдих! Това сгряващо усещане, е причината, тези подправки да са такъв хит сред масите.
  2. Ще ви напомни за Хелуин – за най-малките, началото на есента, е белязано от Хелуин. Етеричните масла/ Подправките в Pumpkin Spice, ще ви навеят носталгични спомени за отминалото детство, за “пакост или лакомство”, за безгрижните и забавни есенни дни.
  3. Промяна на сезона – всяка смяна на сезоните, бележи началото на нещо ново. Независимо дали става въпрос за сезона на падащите листа, коледната сутрин, първия ден от лятната ваканция или годишното пътуване до вилата, ние жадуваме за сезонните празници. Всичко мимолетно/ преходко създава желание, което е ненадминато. С нашия тиквен микс от етерични масла Pumpkin Spice, ще се върнете в онова отминало време и поне за кратко ще ви върнете детските трепети. 
  4. Магията на топлите цветове – разкошните нюанси на есента и зимата са несравними и спиращи дъха. Жълто, оранжево, кафяво, червено, бяло – все цветове, носещи уют и стоплящи сърцето и душата!
  5. Намери твоята най-любима версия на Pumpkin Spice – тиквените подправки са вълшебни, защото можем да ги персонализираме, според нашите спомени и предпочитания. Дом, изпълнен с аромат на есенни етерични масла; мъфини с тиквени подправки; вкусно кафе с дъх на есен… Ти избираш!
  6. Вълшебен аромат – пикантният аромат на Pumpkin Spice е изключителен, с него ще изпитате носталгия и ще поискате просто да скочите в първата купчина листа. Ако есента имаше аромат…  щеше да е този. Това е, което сърцето ни желае. Ако можехме да живеем в балон, пълен с този аромат, много от нас, с радост биха го направили без грижа! Ароматът е почти опияняващ – изпълва една стая и я оставя по-щастлива и по-топла от преди.
  7. Добре дошли, топли дрехи – време е, приберете тениските и извадете най-меките и пухкави пуловери. Няма нищо по-сгряващо от дебел пуловер, топъл чай и Pumpkin Spice.
  8. Очакване на нещо ново – аромата на тиквените подправки е първата стъпка, която ни напомня за краят на една година и началото на новата. С Pumpkin Spice идва стоплящата есен, уютната зима и Коледа, както и началото на Новата Година.
  9. Уютна радост – някои обичат разходките из парка или гората, наблюдавайки смяната на цветовете у дърветата; а други, предпочитат да се сгушат на топло пред камината и да чуват пукането на огъня. Pumpkin Spice, ще ви даде точно това, от което имате нужда!
  10. Летни изкушения в зимни цветове – Консервираните зеленчуци се отглеждат в градината и се подправят с нотки от тиквена подправка. Градинските аромати се променят от ярки и свежи към топли и земни. Тази подправка ни позволява да се насладим на реколтата на лятото и приспособява вкусовете ни към нов сезон, карайки ни да изпитваме носталгия за всички радости на годината.

 

Този материал е публикуван в Блог. Запазете линка.
Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да научите повече от нашата страница за бисквитките.