КОЙ Е НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ MONQ БЛЕНД ЗА ВАШИЯ ХАРАКТЕР?

С персоналните дифузери MONQ можете да изпитате и усетите предимствата на етеричните масла, където и да се намирате. Въпреки това, има едно важно решение, което трябва да вземете, преди да включите персоналните дифузери MONQ към вашето ежедневие – ИЗБОРА НА ПОДХОДЯЩ БЛЕНД. Етеричните масла, използвани във всеки конкретен бленд (синергия, смес) са предназначение да вдъхновяват определени чувства или да предлагат различни специфични ползи за вас.

Въпреки че има различни начини, по които можете да вземете решение кой бленд от MONQ да си вземете, въз основа на желаните от вас изживяване и нужда, един начин се основава на вашия тип личност или характер. За да ви помогнем да започнете с изживяването си с MONQ, ние съпоставихме различни блендове с групи от характери, въз основа на 16-те типа личности в оценката на личността на Myers-Biggs – виж тук.

Най-добрият начин да си изберете точния MONQ бленд е като разберете кои блендове от етерични масла си подхождат с вашите характер и начин на живот. Така, можем да ви препоръчаме да си изберете до 2-3 бленда, които отговарят за вас или също така – да си изберете такъв бленд, който ще ви помогне да бъдете такива, каквито се стремите да сте.

Ето и нашите предложения:

  1. ОТГОВОРНИЯТ

Типове личности: АДВОКАТЪТ, ЛОГИСТИКЪТ,  ЗАЩИТНИКЪТ

Препоръчителни блендове MONQ: FOCUS, FOREST

Вие сте много отговорни, задълбочени, организирани и надеждни във всичко, което правите. За да поддържате това, важно е да мислите гладко по всяко време, което прави бленда Focus идеален за хора, които носят на отговорност. Този бленд е идеален за разчистване и опресняване на ума ви, като същевременно ви държи ориентирани към целта.

От друга страна, да се справите с поетите ангажименти и същевременно да имате спокойна и подредена среда е непосилна задача от време на време. Това се случва често, ако графика ви е натоварен в работата, дома или в училище/университета. MONQ блендът Forest може да ви е от помощ при подобни ситуации, тъй като съдържа всички етерични масла, нужни за приповдигане на настроението и да си осигурите сила на духа, за да продължите напред. Блендът FOREST се отнася също за тези типове личности, които остават здраво вкоренени в своите ценности.

  1. ЛИДЕРЪТ

Типове личности: КОМАНДИРЪТ, СПОРЕЩИЯТ, ГЛАВНИЯТ ГЕРОЙ, ДИРЕКТОРЪТ

Препоръчителни блендове MONQ: FRESH, SEXY, MOUNTAIN

Ако имате лидерски качества, вие постоянно идвате с нови идеи и вдъхновявате и насочвате другите. Вие сте откровен, ентусиазиран и идеалистичен човек, който не се плаши от предизвикателствата. Подходящите MONQ блендове с етерични масла за вас са тези, които ще ви помогнат да се отличите в лидерството.

FRESH от MONQ стимулира да бъдете бодри в ежедневието, като същевременно засилва ясната мисъл. Подобен ефект ще усетите и при използването на бленда SEXY, който подпомага да бъдете уверени и спокойни и съответно да покажете най-доброто от себе си, без значение под какъв натиск сте подложени. Третият подходящ бленд с етерични масла за лидери е MOUNTAIN. Етеричните масла в този персонален дифузер ще ви помогнат да се чувствате вдъхновени и силни.

 

  1. ДОБРЯКЪТ

Типове личности: ПОСРЕДНИКЪТ, ДОБРОВОЛЕЦЪТ, АДВОКАТЪТ, ПОСЛАНИКЪТ

Препоръчителни блендове MONQ: HAPPY, PEACE, JOY

Вие сте естествено мили и сърдечни. За този тип характер е от жизненоважно значение да поставите нуждите на другите хора пред вашите собствени. Това има тенденция да ви даде много силно чувство за дълг и отговорност към другите. Освен, че сте много социален, също така ви е лесно да възприемате чувствата на другите хора и да проявявате съпричастност.

Въпреки, че се приема добротата като невероятно качество, тя се отразява на вътрешното ви АЗ, защото правите предизвикателствата и проблемите на други ваши свои..

Опитайте Happy или Joy на MONQ, за да засилите положителните чувства и да успокоите ума, тялото и духа си. Комбинирайте с бленда Peace, за да намерите сила, мир и позитивност, независимо колко мрачна може да изглежда ситуацията.

  1. КВАЛИФИЦИРАНИЯТ/СРЪЧНИЯТ

Типове личности: ВИРТУОЗЪТ, МАТЕМАТИКЪТ, ЛОГИКЪТ, АРХИТЕКТЪТ

Препоръчителни блендове MONQ: LIVELY, SLEEPY

Ако сте изключително сръчни в спорта, анализа, изкуството, математиката или логиката, вие сте в тази група. Вие сте интелектуално бързи и превъзхождате в неща, които изискват талант или интелигентност. Обичате да създавате планове, за да трансформирате теориите в приложими проекти. Ето защо, не искате умa ви да е бавен – всички планове и проекти ще спрат или няма да бъдат свършени навреме. За щастие, има Lively, с който можете да поддържате нужната инерция. Този бленд е идеален за ума ви като ви дава бърз, стимулиращ тласък, независимо от времето на деня или нощта.

Понякога обаче може да откриете, че ума ви работи денонощно. Винаги анализирате и може да имате проблеми с изключването на мозъка, когато е време за сън. Блендът Sleepy MONQ ще ви помогне да се отпуснете, да поспите и да държите настрана стресиращите мисли.

  1. КРЕАТИВНИЯТ

Типове личности: ЗАБАВНИЯТ, ПРЕДПРИЕМАЧЪТ, АВАНТЮРИСТЪТ

Препоръчителни блендове MONQ: OCEAN, BRIGHT

Креативните хора винаги са свързани с дълбоки мисли и чувствителна душа. Ако сте един от тези хора, разбирате как това може да доведе до дълбоки чувства. Това не е лошо качество, с изключение на това, че със силно развитите сетива и уникално възприятие и признателност за красотата  е вероятно да приемате и най-малките неща присърце.

С Bright MONQ можете лесно да задържите завладяващите емоции, като същевременно максимизирате тези части от вашата личност, които цените най-много. Неговият успокояващ ефект го прави чудесно средство срещу притеснение, гняв и негативни мисли. Ако откриете, че се нуждаете от тласък за да бъдете креативни, опитайте Ocean за ободряващ и освежаващ ефект, който ще ви накара да се почувствате вдъхновени мигновено!

 

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

С кои блендове и с кой тип характер се идентифицирате най-много? А може би сте микс от няколко? Препоръчваме да започнете с един бленд или да си вземете пакет от няколко бленда наведнъж, за да опитате и да разберете кой е най-подходящия за вас в каквато и ситуация се окажете. Разбира се, можете да пробвате и бленд, който не е типичен за вашия профил, но смятате че би ви подействал вдъхновяващо и полезно.

 

Този материал е публикуван в Блог. Запазете линка.
Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да научите повече от нашата страница за бисквитките.