Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Хората често се питат какво означава „MONQ”. Думата „MONQ” е акроним от думите „Modified Observation of Natural Qualia”. В превод, първите 3 думи са ни ясни – “Модифицирано изследване на натурален…” и тук стигаме до непознатата дума Qualia. Qualia означава: как Вие или Аз усещаме и как преживяваме всичко случващо се около нас? Зачервяването на ягодата, сладостта на ванилията, чувството на стрес в определени ситуации, чувството на спокойствие в други ситуации и т.н. Ние вярваме, че с използването на MONQ в ежедневието, вие ЩЕ МОЖЕТЕ да промените начина, по който си взаимодействате със заобикалящия свят!

Ние вярваме, че можем да намалим нивото Ви на стрес, като използвате продуктите на MONQ и като цяло можем да променим начина, по който се чувствате и начина, по който преживявате нещата в ежедневието си.

Ето защо казваме, че с MONQ, Вие можете да подобрите вашето КАЧЕСТВО( Qualia) НА ЖИВОТ! ™

ДА!  MONQ ви подкрепя по пътя към здравословен начин на живот и нашата цел е да предоставим безопасни продукти, които да ви помогнат да живеете по-пълноценно и по-здравословно. За да научите повече за безопасността на продуктите ни, ви препоръчваме да посетите този линк – monq.com/safety.

MONQ е проектиран, да осигурява лесно и удобно използване на ароматерапията, навсякъде и по всяко време!

Въпреки това, потребители с астма или други белодробни проблеми, както и бременни или кърмещи жени НЕ трябва да използват MONQ. Някои от нашите блендове съдържат етерични масла, за които Националната асоциация за Холистична Ароматерапия препоръчва да се избягват по време на бременност или кърмене.

Не забравяйте, че MONQ не трябва да се вдишва към белите дробове!

За повече информация посетете monq.com/safety.

Личните ароматерапевтични дифузери MONQ не са предназначени за лица под 18 години. Макар, че продуктите на MONQ са безопасни, не желаем да насърчаваме  навика, наподобяващ начина на използване на тютюневи изделия, електронни цигари или други вредни за здравето устройства при подрастващите!

Да, можете. Разгледайте този линк, за да намерите най-близкия дистрибутор на продуктите на MONQ  до вас.

Да! Следете началната страница на нашия сайт и онлайн магазин за всякакъв вид отстъпки онлайн или във веригата ни търговски партньори.

Персоналният аромадифузер MONQ не трябва да се вдишва към белите дробове! Вдишвайте през устата и издишвайте през носа. Действието наподобява използването на сламка. За да вдишате, без да поглъщате към белите дробове, използвайте устата, езика и фаринкса за да изтеглите бленда от дифузера. След това, избутайте към носа и издишайте. Дръжте устата си затворена по време на дихателното упражнение.

Персоналният дифузер e най-полезен, когато се използва по този начин. Данните сочат, че терпените (активните съединения в устройството) са много по-малко ефективни, когато се абсорбират в белите дробове.

Употребата на едно устройство зависи от начина и интензитета на вдишване от него. Счита се, че един персонален дифузер може да се използва за около 250-300 вдишвания. Ако следвате препоръчителната употреба, ще имате възможност да го използвате близо месец. Блендовете MONQ са концентрирани, със силен вкус и аромат, и повечето потребители на персоналните дифузери предпочитат да вдишват 3-4 пъти от тях на няколко часа. Обикновено хората осъзнават, че са нужни по-леки и по-нежни вдишвания от устройството, отколкото първоначално са предполагали.

Някои потребители, които трудно контролират ритъма на вдишванията, използват пръста си, като го поставят между устройството и устата , за да смекчат силата на вдишването. В такъв случай с контролирани вдишвания, ще можете да използвате един персонален дифузер MONQ за около 300 вдишвания.

Не! MONQ е персонален ароматерапевтичен дифузер!

Персоналните ароматерапевтични дифузери MONQ използват технология на изпаряване, за да ви доставят изцяло натурални смеси от етерични масла, комбинирани в синергични смеси и те НЕ СЪДЪРЖАТ НИКОТИН, ТЮТЮН, ГМО и други изкуствени съставки. MONQ е съставен от 100% органични веган съставки!

Вдишвайте с уста нашите блендове MONQ, задръжте за момент и после издишвайте през носа. Не забравяйте, че не се препоръчва MONQ да се вдишва към белите дробове.

Ето няколко съвета:

Съвет 1: Ако светлинният индикатор не свети толкова ярко, започне да мига или изцяло спре, то вие имате нужда от нов персонален дифузер.

Съвет 2: Терапевтичният въздух, който вдишвате не е вече толкова свеж? Нашите блендове са силно концентрирани и със силен аромат. Когато дифузера започне да губи от аромата си или има застоял вкус, това е признак за смяна на устройството. Ние искаме да усещате най-доброто преживяване, докато използвате MONQ.

Съвет 3: Парата не излиза със същата скорост. Скоростта на издишания въздух зависи от самите дифузери и потребители. Но ако забележите, че има промяна при начина на вдишване, то е време да смените устройството с ново.

Ароматерапевтичните дифузери MONQ са създадени за да Ви помогнат да се почувствате по желания от Вас начин и да се опитвате да нагласяте ежедневието си, според настроението Ви! Какво повече ви трябва? Време е за вашия първи или нов персонален дифузер!

Бутилираните смеси MONQ не трябва да се използват за презареждане на персоналния дифузер. Те не са препоръчителни за презареждане и на каквото и да е било друго вейп устройство. Тези етерични масла не са електронна смес.

Бутилираните MONQ продукти са единствено за дифузиране.

Ароматерапевтичните дифузери са пълни с подбрани блендове от етерични масла, емулгирани в растителен глицерин, получен от кокосови орехи. При нагряване, сместа в дифузера се превръща в богата ароматерапевтична водна пара, която всъщност представлява терапевтичния въздух, който Вие вдишвате!

С MONQ, Вие вдишвате 100% чист терапевтичен въздух! MONQ не съдържа никотин, изкуствени аромати или съставки, витамин Е-ацетат, THC или синтетични канабиноиди. Всички съставки в персоналния дифузер MONQ са здравословни. Така е по дизайн и идея!

Устройствата MONQ са персонални ароматерапевтични дифузери, които изпаряват етерични масла и отделят ароматни водни пари, за да Ви осигурят всички предимства на ароматерапията. Те са предназначени за ВЪЗРАСТНИ хора, които искат да поддържат здравословен начин на живот, допълнен от магията на ароматерапията!

Да, MONQ дифузерите наподобяват на електронните цигари по външен вид и технология, но MONQ дифузерите НЕ СА електронни цигари или вейп устройства!

Електронните цигари се определят като електронни системи за доставяне на никотин или някакви други тютюневи изделия. В MONQ няма никотин. Всъщност, MONQ блендовете са изцяло без никотин, тютюн, е-ацетати или каквито и да е било други изкуствени аромати и съставки.

Дифузерите MONQ имат разнообразни характеристики, които допълнително ги отличават от е-цигарите, включително следните:

Намерение: MONQ персоналните дифузери имат за цел да допълнят здравословния ви начин на живот с лесна, удобна и изцяло естествена ароматерапия.

Съставки: Устройствата MONQ са пълни с органични етерични масла в носеща основа от чист органичен растителен глицерин.

Механизъм на действие: Температурата на устройствата MONQ умишлено се поддържа възможно най-ниска, за да се запазят лечебните свойства на етеричните масла. Освен това MONQ работи така, че да сведе до минимум количеството на пара, която се произвежда, вместо да я увеличи.

MONQ са персонални ароматерапевтични дифузери – модерен начин за изживяване на древната традиция на ароматерапията!

Персоналните ароматерапевтични дифузери MONQ работят чрез изпаряване на смеси от етерични масла под формата на пара/мъгла от ароматни съединения, водна пара и въглероден диоксид. Когато човек вдишва от мущука, трябва да го направи леко. Това засмукване активира малка батерия в нагревателния елемент, която загрява бленда от етерични масла до приблизително 250 градуса по Фаренхайт и създава мъгла. Тази мъгла се вдишва с устата и издишва през носа.

Чрез този метод на употреба, MONQ създава нов начин за ароматерапията да изрази своята вълшебна сила! Така, Вие ще изживеете ароматерапията по нов, лесен и удобен начин, навсякъде, където и да се намирате!

MONQ не трябва да се вдишва към белите дробове, тъй като това намалява ефективността на ароматерапията.

Някои питат “Пушите ли MONQ?” – НЕ! Просто не! Пушенето е акт на изгаряне на вещество и вдишване на изгорения материал. Продуктите на MONQ не се изгарят, не трябва да се вдишват в белите дробове и не съдържат нито една от съставките, свързани с тютюнопушенето, включително тютюн, никотин, изкуствени продукти и други. Мъглата, която се отделя от дифузерите е водна пара, наподобяваща парата, отделяна от вряла вода.

MONQ създава персонализирани блендове от етерични масла, получени от реномирани доставчици в САЩ. Всеки бленд е проектиран по специален начин от конкретно подбрани съставки за синергична комбинация.

MONQ съставките са без ГМО, отглеждани по биологичен начин (БИО) или от диворастящи растения. Растенията от САЩ, от които се добиват съставките за MONQ се преработват от сертифицирани фирми в района на Орегон, а тези отглеждани от доставчици и производители по света са проверени за органично отглеждане в техния район. Етеричните масла са добити изцяло от природни растителни източници, а най-честият начин за добиването им е чрез парна дестилация, студено пресоване или извличане чрез въглероден диоксид, без използването на етилови съставки.

Етикетът на MONQ устройствата съдържа трите основни етерични масла, които описват ароматния профил на продукта. Всеки бленд на MONQ е формулиран от различни комбинации от етерични масла, като най-многобройният вариант е с до 20 вида масла!

В характеристиката на всеки продукт, ще откриете пълния списък с всички включени етерични масла. Моля, обърнете внимание, ако сте алергични към някое етерично масло или към някоя от съставките. В такъв случай, не използвайте MONQ или се обърнете към нас за консултация.

MONQ е посветен в създаването на изключителни ароматерапевтични преживявания. Ние създадохме и намерихме идеалния начин за използване на ароматерапията чрез нашите персонални дифузери. Всичко, от което имате нужда за да се насладите на ароматерапията в пълния и размер е тук, в ръката Ви…

Е, почти всички!

MONQ не е препоръчителен за използване от лица под 18 години, както и от лица с респираторни заболявания или от такива, които са алергични към етерични масла. MONQ не е препоръчителен за бременни и кърмещи жени. За да си закупите MONQ устройство е нужно да потвърдите, че имате навършени 18 години. Ние не желаем да насърчаваме познатия навик на “пушене” при непълнолетни лица! Като етична компания, MONQ България вярва, че подрастващите могат да развият склонност към тютюнопушене и въпреки това вярваме, че възрастен непушач, който използва MONQ, няма да бъде склонен да пуши обикновени или е-цигари след време.

MONQ не трябва да се използва от лица с респираторни заболявания или хронични белодробни проблеми като астма и др.

Устройствата съдържат етерични масла и не се препоръчва тяхната употреба по време на бременност и кърмене от Национална Асоциация по Холистична Ароматерапия на САЩ.

Не! MONQ не съдържа никакви незаконни или пристрастяващи субстанции. Освен това, MONQ не съдържа никотин, изкуствени съставки, тютюн, витамин Е-ацетат, THC или синтетични канабиноиди.

Нашите лабораторни тестове са установили, че MONQ не съдържа формалдехид, акролеин, никел, калай, олово и алуминий.

MONQ е легален персонален дифузер за ароматерапия.

С MONQ вие вдишвате 100% чист терапевтичен въздух!

MONQ е безопасен, когато се използва според указанията за употреба. Ние насърчаваме хората да използват MONQ по няколко пъти на ден, като правят по 2-4 вдишвания при всяка употреба. MONQ е проектиран за вдишвате през устата и издишвате през носа. Не трябва да вдишвате към белите дробове, тъй като това ще отслаби ефективността на продукта. Ароматерапията действа чрез обонянието ни.

Повечето потребители ще изпитат приятен ефект, обикновено в рамките на 5-10 минути след използването на MONQ.

Хората често ни питат за следните неща:

– Загряване на етерични масла: Загряването на етеричните масла по механизма по който MONQ го прави е наистина свръхиновативна концепция. Въпреки това, от хилядолетия, хората нагряват растения и етерични масла за ароматерапия. Методите за нагряване са различни и включват нагряване на открит пламък, на печка или в течност (със светлина, огън и други). В днешно време има множество устройства/дифузери, които загряват етерични масла за ароматерапия и то до много високи температури, но MONQ не е като тях. MONQ използва възможно най-ниската температура, за да постигне желания ефект. Това е причината количеството мъгла, отделено от MONQ, да е много по-малко, спрямо тази от други устройства.

– Вдишване на етерични масла: От хилядолетия хората вдишват етерични масла по най-различен начин. Например, чрез персонален дифузер MONQ, ултразвуков дифузер, масла във ваната, по възглавницата или като лосион. Ароматерапията е точно това – вдишване на етерични масла. MONQ работи по сходен начин, който обаче е иновативен, по-елегантен, по-достъпен и по-приятен!

– Концентрацията на етерични масла: Да, концентрираните етерични масла могат да бъдат опасни. Във всяко MONQ устройство се съдържа 80% органичен растителен глицерин, извлечен от кокосови орехи и 20% чисти етерични масла. С всеки дъх, потребителелят вдишва приблизително 0,003 мл етерични масла.

Блендовете са разредени и запечатани в дифузерите, които не могат да се пълнят повторно, и поради това няма риск от разливане, изгаряне или поглъщане на концентрирани етерични масла.