Почувствайте празничния дух с Cheer

Става въпрос за това време от годината – времето за шалове, ръкавици, топли напитки и празнична украса! Докато избирате подаръци за семейство и приятели, ние ви даваме най-прекрасния празничен бленд на годината – Cheer MONQ!

Този нов бленд ще ви помогне да усетите празничния дух, благодарение на етерини масла, като пало санто, тамян и смирна с нотки на мента, дъгловска ела и карамфил. Cheer ще ви припомни щастливите спомени от празниците, ще изпитате предимствата на носталгичната терапия, както едновременно ще облекчи стреса.

“Лабораториите на MONQ, разработиха тази синергична комбинация от етерични масла, със съзнанието да донесат на нашите клиенти така необходимото спокойствие! Ароматерапията ви дава още един начин да почувствате празничния дух!” – думи на изпълнителния директор на MONQ д-р Ерик Фишман.

Cheer следва стъпките на Pumpkin Spice, друга страхотна комбинация от етерични масла, създадена да предизвика носталгични спомени, свързани със сезона!

Създаването на Cheer, е вдъхновено от аромати и вкусове, характерни за зимния сезон. Тамянът е съкровище, известно от древността, ценен повече от златото, той предлага ползи за здравето, като подобряване функциите на имунната система, осигуряване на свойства против стареене и действие като естествен стягащ агент. Смирна подпомага функцията на дихателната система, а Пало Санто (свещено дърво) се свързва с внасяне на положителна енергия и късмет!

Насладете се на Cheer и почувствайте радостта, щастието и любовта, които често се свързват със зимния сезон! Дори настоящите празници, да ви донесат стрес, то тази комбинация от етерични масла, ще ви донесе необходимите ползи и ще ви помогне да се заземите и успокоите!

Вдишайте празничния дух!

Този материал е публикуван в Блог. Запазете линка.
Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да научите повече от нашата страница за бисквитките.