Почувствайте веселие с Bright MONQ

Почувствайте яркостта и веселието с всеки дъх от персоналния дифузер Bright, част от новата серия Feel Fun. Bright е цитрусов бленд, създаден, за да доведе пролетта във вашето ежедневие. Съставен е от сладки и тръпчиви цитруси с нотка на карамфил и ванилия. Тази комбинация от етерични масла е идеалнна, за да ви донесе чувство на веселие и ведрост.

Основни съставки в Bright

Етерично масло от Карамфил

Етеричното масло се извлича от карамфиловите пъпки на дървото Eugenia caryophyllata. Маслото е много ценно, тъй като отнема 20 години на карамфиловото дърво да произведе цъфтящи пъпки, след което се сушат на слънце, преди да се извлече маслото.

Голяма част от предимствата на етеричното масло от карамфил, се дължат на активното съединение – евгенол, който съставлява 90% от маслото. Той облекчава болката и се използва в денталнната медицина от векове. Поради свойствата на евгенола и останалите съставки на маслото, то е известно с това че облекчава болката, намалява стреса и подпомага функциятана дихателната и имунната система.

Етеричното масло от карамфил се комбинира много добре с цитрусови етерични масла като бергамот, портокал, лимон, лайм и грейпфрут. 

 Етерично масло от Лимон

Използвали ли сте някога лимон, като естествен дезинфектант? Този цитрус, често се използва като естествен почистващ агент в дома или за добавяне на полезни съставки в чашата с вода. Той обаче може да се похвали с много повече от дезинфектиращи и ароматизиращи свойства!

Може да се използва локално, ароматно и вътрешно, за да осигури широк спектър от ползи за здравето. Етеричното масло се извлича от лимоновите кори чрез метода студено пресоване. Полученото масло има силен, свеж цитрусов аромат с жълто-зелен цвят.

Доказано, етеричното масло от лимон, поддържа функцията на имунната система, облекчава стреса, намалява гаденето и подобрява здравето на устната кухина и косата.

Етерично масло от Лайм

Често лаймът е засенчван от лимона в кулинарията и почистващите продукти, етеричното масло от лайм, обаче съдържа точно толкова предимства, колкото и неговия цитрусов аналог.

Етеричното масло от лайм се използва в ароматерапията поради освежаващия си аромат, то обаче притежава и стягащи, антибактериални и дезинфекционни свойства. Благодарение на тези свойства, това универсално етерично масло, може да се използва за поддържане здравословна имунна функция, поддържане здравословно храносмилане, поддържане здравето на дихателните пътища, намаляване на стреса и облекчаване на мускулните и ставните болки.

Този популярен цитрусов аромат притежава много полезни качества, които подпомагат както ума, така и тялото, и завършват цитрусовата смес Bright.

За финал..

Bright е част от новата Feel Fun Collection, заедно с още два персонални дифузера – Joy и Fresh! Те са създадени за да предизвикват забавление и вълнение. За цялостно изживяване опитайте цялата страхотна серия!

 

Този материал е публикуван в Блог. Запазете линка.
Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да научите повече от нашата страница за бисквитките.