Общи условия

Компания: МОНК БЪЛГАРИЯ ООД

ЕИК: 206223617

Адрес по регистрация: ГР. НЕСЕБЪР, КВ. ПЯСЪЦИТЕ 7, ОФИС 5

Имейл: info@monq.bg

Моля, прочетете внимателно тези условия, преди да разглеждате или
пазарувате на уебсайта. Разглеждайки или пазарувайки в Уебсайта, вие (посочени
като “вие”, “клиент”, “потребител” или
“купувач”) потвърждавате и се съгласявате да приемете настоящите Общи
условия и правила.

Информацията, предоставена на www.monq.bg ; facebook: MONQ Bulgaria; INSTAGRAM Page: monq.bulgaria не е оценена от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ), МОНК България ООД не носи отговорност при неправилна употреба на нашите продукти и устройства, нито за информация, предоставена на други уебсайтове.

Потребителски Профил

Трябва да се регистрирате в Уебсайта, за да пазарувате, да използвате някои услуги и да се възползвате от специални промоции и дейности.

От съображения за сигурност на всеки клиент е разрешено да създаде само един регистриран профил с един и същи имейл.
За клиенти, които се опитват да създадат няколко профила с една и съща
електронна поща, си запазваме правото да прекратяваме акаунти без допълнително
предупреждение.

В съответствие с куриерските услуги, клиентите трябва да предоставят валидни и точни данни. Всички имена на получателя, адрес и име на платеца трябва да са валидни. Клиентите носят пълна отговорност за точността на данните, които предоставят на Уебсайта. Ако някоя
информация е неточна и възпрепятства изпращането или доставката или митническо освобождаване, МОНК БЪЛГАРИЯ ООД няма да носи отговорност и няма да дължи компенсация в такива случаи.

МОНК БЪЛГАРИЯ ООД винаги ще се съобразява със закона и ние любезно напомняме на потребителите да направят същото.

Поръчка

Имайки предвид търсенето и/или наличностите на някои от продуктите, предлагани на уебсайта, МОНК БЪЛГАРИЯ може да се наложи да ограничи броя на продуктите, налични за закупуване. МОНК БЪЛГАРИЯ си запазва правото да променя наличните количества за покупка по всяко време, дори и след като направите поръчка.

След изпращане на поръчката, доставката и транспорта са отговорност на трета страна, логистична компания. През този етап пълната собственост върху продукта (ите) принадлежи на купувача (в случаите, когато продуктите са предплатени); следователно цялата свързана
отговорност и рискове по време на транспортиране се поемат от купувача.

Анулиране на Поръчка

Клиентите могат да анулират поръчката си по всяко време преди изпращане на доставката, но само ако продуктите не са вече платени. За повече информация се свържете с нас на info@monq.bg. Ако поръчката е вече изпратена, поръчката не може да бъде анулирана, променена или възстановена.

Изпращане и Доставка

Времето за доставка, указано на уебсайта, се отнася за приблизителното време за изпращане на поръчките. Тъй като реалната доставка на вашата поръчка може да бъде повлияна от много фактори, които са извън контрола на МОНК БЪЛГАРИЯ, препоръчваме, ако клиентите имат
специален повод или събитие, за което желаят да използват своя продукт,
например рожден ден, да поръчат продуктите си достатъчно по-рано , МОНК БЪЛГАРИЯ не
носи отговорност за закъснели доставки. Ние ще бъдем на ваше разположение, за
да подсигурим безпроблемно Ви пазаруване.

Може да има случаи, когато МОНК БЪЛГАРИЯ потвърждава поръчката ви, но впоследствие научава, че тя не може да ви бъде доставена. В случай, че МОНК БЪЛГАРИЯ не успее да предостави поръчан продукт своевременно, МОНК БЪЛГАРИЯ ще се свърже с клиентите и ще предложи да отмени поръчката и да възстанови изцяло стойността на покупката.

Времето за изпращане и доставка се изчислява в работни дни от понеделник до петък. В случай на големи празници, като Коледа, Черен петък и т.н., моля, предвидете допълнително време за
доставка.

Клиентите са отговорни за предоставянето на пълни и точни адреси за доставка. МОНК БЪЛГАРИЯ не може да прави промени в адреса ви за доставка, след като поръчката е била изпратена, МОНК БЪЛГАРИЯ не носи отговорност за загубени пакети поради непълни или неточни адреси.

Всички пратки, отчетени като „доставени“ от логистичните компании, се считат за доставени. В този случай МОНК БЪЛГАРИЯ не може да бъде подведен под отговорност за неизпълнение.

Ако адресът, до който е изпратена поръчката и друга информация за контакт са точният адрес и коректната информация за контакт, както са предоставени от клиента, МОНК БЪЛГАРИЯ не носи отговорност при връщане на пратката.

Каквото бъде поръчано от клиента, това е, което ще бъде доставено. Не можем да носим отговорност, ако клиентът получи грешен продукт, защото е направил грешна поръчка.

Условия за връщане

Можете да върнете неотворени и неизползвани продукти в рамките на 14 дни след доставката за пълно възстановяване на сумата. МОНК България ООД не носи отговорност за разходите
за връщане на пратките, освен в случаите на дефектен продукт/и. Моля, бъдете
информирани, че ще възстановим само стойността на продуктите, без първоначално
платените разходи за доставка! Всички разходи за доставка ще бъдат за сметка на
клиента, освен ако продуктите първоначално не са доставени дефектни!

Ако вашата поръчка пристигне повредена или дефектна по някакъв начин, моля, свържете се с нас на info@monq.bg , за да уговорим връщането. Ние си запазваме правото да проверяваме продукта/продуктите и да определяме дали ги считаме за дефектни или не. Ако установим, че те са, ще получите пълно възстановяване на сумата или замяна.

Не подлежат на връщане пълнители и течности, поради съображения, свързани с хигиената и защита на здравето и възможността продуктите да бъдат компрометирани по някакъв начин.

Цените и наличността на продуктите подлежат на промяна без предизвестие. За

Продуктите MONQ не трябва да се използват като лекарства. Ако имате здравословен проблем или притеснение, консултирайте се с вашия лекар или се свържете с нас на info@monq.bg

Купувайки продуктите на MONQ от www.monq.bg  вие
потвърждавате, че разбирате всички описани по-горе потребителски изисквания.

Ако имате въпроси, моля, не се
колебайте да се свържете с нас чрез формата за контакт или на имейл info@monq.bg.