НАУЧНА ДЕЙНОСТ

MONQ съчетава древни и съвременни натурални продукти с иновативна технология, за да се подобри живота на хората. Използвайки естествени растителни продукти и етерични масла, включени в модерни устройства за оптималното доставяне на веществата в организма, MONQ ви предлага разнообразие от блендове и персонални дифузери, подходящи за всеки вкус. Продуктите и смесите, се разработват и тестват в лаборатории, като се гарантира, че те са безопасни, качествени и здравословни.

Д-р Ерик Фишман

(главен изпълнителен директор и основател на MONQ)

Д-р Ерик Фишман практикува ортопедична хирургия в продължение на години. В последствие пожелава да започне да помага на хората, чрез използване на природни продукти. Има и голям предприемачески опит – стартира 12 отделни предприятия в здравеопазването и технологиите – за да продължи и задълбочи интереса си към арoматерапията и природните здравни индустрии. Разпознавайки нововъзникващия пазар на “vape-устройства” и електронни цигари, д-р Фишман се възползва от възможността да използва тези нови техологии, като вижда алтернатива в създаването на персоналите дифузери MONQ.

Научният екип на MONQ е толкова естествено синергичен, колкото и самите продукти. Заедно фармацевти, ботаници, ароматерапевти, химици, машинни инженери и медицински представители деконструират естествено срещащи се съединения, за да създадат уникални смеси, предназначени да внесат благополучие в ежедневието ви.

ПРОЦЕСИ