Насладете се на “времето за топли дрехи” с Cozy MONQ

С хладните, свежи дни и цветните падащи листа, официално идва началото на сезона на пуловерите! Докато се наслаждавате на настъпващата есен, се увийте в уютен комфорт, докато си спомняте миналото време, прекарано със семейството, и цялото забавление от по-хладните месеци. Независимо дали се наслаждавате на живите цветове и свеж въздух или се гушите пред зимен огън, Cozy е идеалното допълнение към вашата рутина, за да внесете топлина и комфорт. Персоналният дифузер Cozy стопля душата и предизвиква носталгия, но освен това притежава термогенни свойства, които затоплят тялото отвътре!

Основни съставки в Cozy MONQ.

Основни съставки в Cozy—етерични масла от кардамон, канела и ванилия— насърчават здравословното храносмилане, стимулират кръвоносната система и успокояват ума.

Етерично масла от Кардамон

Изсушеният кардамон се използва като лекарство и подправка от IV век (пр.н.е.). Това е и третата най-скъпа подправка в света след шафрана и ванилията. Етеричното масло от кардамон се използва от сравнително скоро, но може да се похвали със същите ползи за здравето, както подправката. То поддържа здравословното храносмилане и има известни свойства на афродизиак. Освен това кардамонът е сгряваща подправка и допринася за термогенните свойства на бленда Cozy. 

Етерично масло от Канела

Канелата се свързва с аромата на празничния сезон, тя е подгряваща подправка, която добавя възхитителния вкус и мирис към зимните десерти!

Етеричното масло от Канела е почитано в ароматерапията поради своите многостранни терапевтични свойства. Използва се за засилване на имунната система, поддържане здравето на устната кухина и облекчаване на възпалителните процеси на мускулите.

В допълнение към терапевтичните ползи, канелата притежава аромат, който мнозина свързват с празничния сезон – важно допълнение към носталгичната терапия, която Cosy предлага.

Етерично масло от Ванилия

Ванилията притежава един от най-лесно разпознаваемите аромати в света, но тя не е просто приятен вкус и аромат! В допълнение към редица ползи за психическото и физическото здраве, тя притежава мощно противовъзпалително и релаксиращо действие. Основната съставка в етеричното масло от ванилия е ванилинът (фенолен алдехид), който придава познатия аромат и вкус на ванилията! Колкото по-висока е неговата концентрация в маслото, толкова по-добри са ползите за здравето. 

Ванилията допълва идеално бленда Cosy, като осигурява неговия топъл и успокояващ аромат, като същевременно предлага редица ползи за здравето.

За финал…

Обгърнете се в уютния комфорт на носталгията, вдишвайки от този бленд, наситен с аромат на ванилия. Почувствайте се по-добре, направете добро и бъдете по-добри с тази успокояваща смес, докато се наслаждавате на “времето за пуловери” !

Този материал е публикуван в Блог. Запазете линка.
Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да научите повече от нашата страница за бисквитките.