Намалете напрежението от физическо натоварване и дискомфорт с Relieve MONQ.

Пригответе се да почувствате сладко облекчение.. 

Комбинирането на етерични масла, в една синергична смес/ синергичен бленд, с цел подобряване на състоянието е изключително трудна задача, тъй като в световен мащаб има голямо разнообразие от етерични масла. MONQ работи за да подбере подходящи етерично-маслени смеси, за да се почувствате по начин, който вие искате.

Блендът RELIEVE е нашият отговор на физическото натоварване и дискомфорт.

„След четири години усърдно търсене и внимателно подбиране на точните и ефективни комбинации от етерични масла, които имат положителен ефект върху нашия организъм, аз съм изключително развълнуван, че най-накрая пуснахме на пазара първият бленд от нашата, т. нар. аптекарска линия продукти. Вярваме, че знанията и опитът, които сме придобили в резултат на много научна работа, ще се окажат полезни и очакваме, че MONQ Relieve ще бъде един от най-ефективните блендове, които сме създали досега.“ – казва, създателят на MONQ, д-р Ерик Фишман.

Трите основни етерични масла в MONQ Relieve са: chamomile (лайка), copaiba (копайба) и ginger (джинджифил). Противовъзпалителните свойства на тези масла работят заедно със синергичен ефект, като облекчават физическия дискомфорт при леки болки по цялото тяло. Aко сте прекалили с алкохола през уикенда или сте се претоварили във фитнес залата, или след някакъв друг вид спорт, то дифузерът Relieve, би ви помогнал. Разбира се, тези физически неразположения могат да отминат и сами, но с Relieve вие имате възможността да съкратите неприятните усещания, и то по един изцяло натурален и естествен начин, с няколко вдишвания от персонален дифузер Relieve MONQ.

Нашата „аптекарска“ линия от блендове, напомня на лечебните методи от древността, но осъвременена и модернизирана, за да повлияе положително не само на вашето настроение, но и много повече!

 

 

Този материал е публикуван в Блог. Запазете линка.
Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да научите повече от нашата страница за бисквитките.