Дишай органични растения!

За най-ефикасно усещане, вдишвайте леко от устройството.

1. Извадете вашия персонален аромадифузер MONQ от кейса.

2. Допрете устните си до устройството (от срещуположната страна на скъпоценния камък).

3. Вдишайте от дифузера (действието наподобява използването на сламка).

 

4. Издишайте през носа. Насладете се на ароматерапията! 

Всяко MONQ устройство може да издържи около 250-300 вдишвания, ако се използва правилно, като броя зависи от интезитета на вдишванията.

ИДЕЯТА

MONQ дифузерите са натурален и удобен начин, да усетите въздействието на ароматерапията. Почувствай я в себе си, усети всички ползи от чистия терапевтичен въздух на MONQ с едно просто вдишване, когато и където си пожелаеш!

ВДИШАЙ ПРЕЗ УСТАТА, ИЗДИШАЙ ПРЕЗ НОСА!

Когато вдишате през устата и издишате през носа, ароматните молекули преминават през обонятелните нервни окончания в горния носен канал. Това действие е първата стъпка да усетите ароматерапевтичния ефект.

Ароматерапевтичният ефект достига своя пик в рамките на няколко минути. Препоръчваме ви да поемате лек дъх след всяко вдишване от устройството. Не вдишвайте много пъти един след друг. Препоръчваме ви нежно първоначално вдишване, за да усетите как ще ви повлияе и как ще се почувствате!

Вие избирате колко дълго ще използвате едно устройство

Блендовете MONQ са балансирано концентрирани. Това позволява на потребителите да правят леки вдишвания от продукта (за да усетите ползите от ароматерапията са нужни около 3-4 вдишвания на няколко часа, 10-20 вдишвания на ден..Ако желаете насищане, можете да използвате MONQ по-често от препоръката ни, с единствения минус за вас, че ще оползотворите дифузера по-бързо.

Стандартните етерични блендове включват от един до два вида етерични масла. MONQ е различен, защото комбинира множество етерични масла в един бленд, използвайки синергичен ефект, който позволява да усетите ароматерапията по нов, различенн и здравословен начин.

Всеки вдишва различно MONQ устройствата, но стандартно един аромадифузер достига до поне 250-300 вдишвания или около три седмици живот.

 Препоръчваме ви да вдишвате MONQ нежно с устата и след това да издишватe през носа. Не се препоръчва да вдишвате към белите дробове.

Ако вдишвате MONQ безконтролно, използвайте пръста си, като го поставите между устройството и устата, за да регулирате вдишванията. Така, ще удължите живота на вашето устройство и ползите му върху Вас.