КАКВО Е MONQ?

MONQ е първият по вида си персонален дифузер за ароматерапия. Съчетавайки античното с модерното, MONQ е 100% здравословен уред, с патентована технология, с който ще можете да се насладите на ароматерапията навсякъде и по всяко време! Персоналните дифузери на MONQ не включват НИКАКВИ вредни съставки и е проектиран единствено и само  с органични продукти. Устройството, което се използва за персоналното дифузиране разчита на технология на  нагряване на ароматизираните пари от етерични масла. MONQ е здраве и качество на живот!

Просто, вдишвайте през устата, издишвайте през носа. Действието наподобява смученето със сламка от напитка. За да вдишате в устата, без да поглъщате MONQ, използвайте устата, езика и фаринкса за да изтеглите бленда от дифузера и след това да избутате към носа си. След това, издишайте през носа. Дръжте устата си затворена по време на дихателното упражнение.

MONQ – персонален дифузер e най-полезен, когато се използва по този начин.

Терапевтичният въздух на MONQ е веществото, което вдишвате от личните си ароматерапевтични дифузери на MONQ. Тези дифузери са пълни с подбрани блендове от етерични масла, емулгирани в растителен глицерин, получен от кокосови орехи. При нагряване, сместа превръща дифузера в богата ароматерапевтична водна пара. 

MONQ е 100% чист терапевтичен въздух. MONQ не съдържа никотин, изкуствени аромати или съставки, витамин Е-ацетат, THC или синтетични канабиноиди. И така, всичко, което влиза в MONQ персоналния дифузер е здравословно. Така си е по дизайн и идея!

MONQ е посветен в създаването на изключителни ароматерапевтични преживявания. Ние създадохме и намерихме решение да комбинираме идеалния начин за използване на ароматерапията чрез нашите персонални дифузерни апарати. Всичко, от което имате нужда, за да се насладите на ароматерапията в пълния им размер е тук, в ръката ви…