Изпитайте жар за живот с Joy MONQ

Изпитайте жар за живот с тази смес от нашата Feel Fun Collection, включваща сладки цитрусови етерични масла. Една от трите нови смеси от линията Feel Fun е Joy, тя приповдига духа, като същевременно предизвиква лека носталгия.

Joy включва етерични масла от семейството на портокала и мандарината, които ще ви помогнат да усетите радост с всяко вдишване!

Основни съставки в Joy

Етерично масло от Лайм

Често лаймът е засенчван от лимона в кулинарията и почистващите продукти, етеричното масло от лайм, обаче съдържа точно толкова предимства, колкото и неговия цитрусов аналог.

Етеричното масло от лайм се използва в ароматерапията поради освежаващия си аромат, то обаче притежава и стягащи, антибактериални и дезинфекционни свойства. Благодарение на тези свойства, това универсално етерично масло, може да се използва за поддържане здравословна имунна функция, поддържане здравословно храносмилане, поддържане здравето на дихателните пътища, намаляване на стреса и облекчаване на мускулните и ставните болки.

Този популярен цитрусов аромат притежава много полезни качества, които подпомагат както ума, така и тялото, и завършват цитрусовата смес Joy.

Етерично масло от Мандарина

Това е едно уникално цитрусово масло! Докато останалите цитрусови масла приповдигат настроението и повишават енергията, мандарината се използва заради своите успокоителни свойства. Съдържа висока концентрация на монотерпена лимонен (около 65-75%), което допринася за релаксиращите свойства. Етеричното масло от мандарина често се използва заради своите антисептични, спазмолитични, храносмилателни, успокоителни и пречистващи свойства! 

В бленда Joy, етеричното масло от мандарина осигурява успокояващ ефект и минимизира чувството на стрес. Освен това е чудесно за намаляване нервното напрежение и подобрява качеството на съня!

Етерично масло от Портокал

Има нещо вълшебно в аромата на цитрусовите плодове, което енергизира и съживява духа, като същевременно създава усещане за спокойствие, а портокаловото етерично масло, не е изключение!

Етеричното масло от портокал е перфектното допълнение към бленда Joy, който приповдига настроението, но и същевременно носи чувство за релаксация!

В етеричното масло от див портокал има много различни активни съединения, включително антиоксиданти (витамин А и С), калий, монотерпени, като лимонен. Комбинацията от тези и много други съединения, допринася за предимствата, които осигурява маслото, включително повишаване на настроението, намаляване на дискомфорта и увеличаване на енергията!

За финал..

Joy е част от новата Feel Fun Collection, заедно с още два персонални дифузера – Bright и Fresh! Те са създадени за да предизвикват забавление и вълнение. За цялостно изживяване опитайте цялата страхотна серия! 

 

Този материал е публикуван в Блог. Запазете линка.
Този сайт използва бисквитки, за да подобри работата си. Можете да научите повече от нашата страница за бисквитките.