За нас

За нас

MONQ България

Началото

Създаването на МОНК България ООД става реалност през 2020 г., основана от четирима души – експерти и ентусиасти в областта на етеричните масла и като цяло в областта на здравословните продукти, които от години използват, създават бизнеси и изучават здравословните продукти, в търсене на възможно най-ефикасните и иновативни продукти в сферата на уелнес културата. “Свързването между МОНК България и MONQ LLC се случва през 2018 г, когато при визита в Маями за първи път чухме за тези „персонални дифузери“. Тотален хит – здравословен и хората пощуряваха по него. Количествата му тогава бяха ограничени и се намираше доста трудно (само един обект,  предлагаше персоналните дифузери МОНК за Маями). Нужно бе само веднъж да вдишаме от устройството и връзката бе създадена в този момент – момент,  в който решихме да станем част от семейството на MONQ. Намерихме страхотно семейство – на хора, отдадени на мисията да подобряват живота на останалите – тази мисия се превърна, разбира се и в наша!”

Ние, от МОНК България, имаме за цел да подпомогнем хората да живеят по-добре, да се чувстват по-пълноценни, както и да усещат живота си по един по-благоприятен за тях начин.

Мисия

В година като 2020, през която повечето от нас осъзнаха в голяма степен важността на менталното и физическото здраве, сме изключително щастливи, че като Eдинствен и Официален Дистрибутор на MONQ LLC, USA имаме възможността да представим на българския пазар най-иновативния продукт в сферата на етеричните масла и ароматерапията. Вярваме, че MONQ е за всеки, който желае да диктува настроенията си сам, да се чувства по-добре, да живее по-здравословно и по-добре. Това е и мисията на персоналните дифузери – да бъдат винаги с Вас, за да Ви фокусират, да Ви успокоят, да Ви пренесат до плажа или планината, докато сте в офиса или у дома, или просто да Ви накарат да се чувствате по-добре в ежедневието си..

Нашият учител

Дължим всичко на нашия Учител и Вдъхновител в света на ароматерапията – създаделят на „MONQ“ – д-р Ерик Фишмън. Неговата история можете да прочетете в секция Нашата история в сайта ни. Създал компанията само преди 6 години, то днес тя вече навлиза в ежедневието на хората във всички развити страни като САЩ, Канада, Франция, Австралия, Великобритания, Италия и много други. Компанията-Майка „MONQ LLC“ има за цел да работи само с най-висококачествените и най-чистите суровини в производствения си цикъл, като за целта си доставя суровини от различни точки на света. MONQ е фокусиран единствено и само в здравословни продукти и работи за усъвършенстването и създаването на нови такива в близкото бъдеще. За да се превърне това в реалност, от MONQ са развили високоефективен екип от различни специалисти – ботаници, лекари, хомеопати, фармацевти, химици, машинни инженери, специалисти в етеричните масла и други.

МОНК България ООД е регистрирана в гр. Несебър и разполага със складови и офис помещения в гр. Несебър, гр. Бургас и гр. Пловдив, за да може да обслужва своевременно и качествено всеки, решил да се докосне до ароматерапията на едно ново, по-въздействащо ниво!