Безопасност с MONQ

Това, което вдишвате от персоналните дифузери MONQ e 100% чист терапевтичен въздух. Тези дифузери са пълни с подбрани блендове от етерични масла, емулгирани в растителен глицерин, получен от кокосови орехи. При нагряване, сместа се превръща в богата ароматна водна пара.

С MONQ вие вдишвате 100% чист терапевтичен въздух.

MONQ не съдържа никотин, изкуствени аромати или съставки, витамин Е-ацетат, THC или синтетични канабиноиди.

Всичко в персоналния дифузер MONQ е здравословно. Така е по дизайн и идея!

Устройствата MONQ са персонални ароматерапевтични дифузери, които изпаряват етерични масла и отделят ароматни водни пари, за да Ви осигурят всички предимства на ароматерапията. Те са предназначени за ВЪЗРАСТНИ хора, които искат да поддържат здравословен начин на живот, допълнен от магията на ароматерапията!

Да, MONQ дифузерите наподобяват на електронните цигари по външен вид и технология, но MONQ дифузерите НЕ СА електронни цигари или вейп устройства!

Електронните цигари се определят като електронни системи за доставяне на никотин или някакви други тютюневи изделия. В MONQ няма никотин. Всъщност, MONQ блендовете са изцяло без никотин, тютюн, е-ацетати или каквито и да е било други изкуствени аромати и съставки.

Дифузерите MONQ имат разнообразни характеристики, които допълнително ги отличават от е-цигарите, включително следните:

Намерение: MONQ персоналните дифузери имат за цел да допълнят здравословния Ви начин на живот с лесна, удобна и изцяло естествена ароматерапия.

Съставки: Устройствата MONQ са пълни с органични етерични масла в носеща основа от чист органичен растителен глицерин.

Механизъм на действие: Температурата на устройствата MONQ умишлено се поддържа възможно най-ниска, за да се запазят лечебните свойства на етеричните масла. Освен това MONQ работитака, че да сведе до минимум количеството на пара, която се произвежда, вместо да я увеличи.

MONQ са персонални ароматерапевтични дифузери – модерен начин за изживяване на древната традиция на ароматерапията!

Персоналните ароматерапевтични дифузери MONQ работят чрез изпаряване на смеси от етерични масла под формата на пара/мъгла от ароматни съединения, водна пара и въглероден диоксид. Когато човек вдишва от мущука, трябва да го направи леко. Това засмукване активира малка батерия в нагревателния елемент, която загрява бленда от етерични масла до приблизително 250 градуса по Фаренхайт и създава мъгла. Тази мъгла се вдишва в устата и издишва през носа.

Чрез този метод на вдишване, MONQ дава нов начин на ароматерапията да изрази своята вълшебна сила! При този начин на прилагане на ароматерапия, Вие ще изпитате нови и по-пълноценни предимства на ароматерапията и състоящите се терпени в нея!

MONQ не трябва да се вдишва в белите дробове, тъй като просто това намалява ефективността на ароматерапията.

Някои питат “Пушите ли MONQ?” – НЕ! Просто не! Пушенето е актът на изгаряне на вещество и вдишване на изгорения материал. Продуктите на MONQ не се изгарят, не трябва да се вдишват в белите дробове и не съдържат нито една от съставките, свързани с тютюнопушенето, включително тютюн, никотин, изкуствени продукти и други. Мъглата, която се отделя от дифузерите е водна пара, наподобяваща същата пара, отделяна от вряла вода.

MONQ създава персонални блендове/смеси от етерични масла, получени от реномирани доставчици в САЩ. Всеки бленд е проектиран по специален начин от конкретно подбрани съставки за синергична комбинация.

MONQ съставките са без ГМО, отглеждани по биологичен начин (БИО) или от диворастящи растения. Растенията от САЩ, от които се добиват съставките за MONQ се преработват от сертифицирани фирми в района на Орегон, а тези отглеждани от доставчици и производители от света, са проверени за органично отглеждане в техния район.

Етеричните масла са добити изцяло от природни растителни източници, а най- честият начин за добиването им е чрез парна дестилация, студено пресоване или извличане чрез въглероден диоксид, без използването на етилови съставки.

Етикетът на MONQ устройствата съдържа трите основни етерични масла, които описват ароматния профил на продукта. Всеки бленд на MONQ е формулиран от различни комбинации от етерични масла, като най-многобройният вариант е с до 20 вида масла!

В характеристиката на всеки продукт ще откриете пълния списък с всички включени етерични масла!

Моля, обърнете внимание, ако сте алергични към някое етерично масло или някоя от съставките. В такъв случай, не използвайте MONQ или се обърнете към нас за консултация.

MONQ е посветен в създаването на изключителни ароматерапевтични преживявания. Ние създадохме и намерихме начин да комбинираме идеалния начин за използване на ароматерапията чрез нашите персонални дифузерни апарати. Всичко, от което имате нужда за да се насладите на ароматерапията в пълния им размер е тук, в ръката ви…

Е, почти всички!

MONQ не е препоръчителен за използване от лица под 18 години, както и от лица с респираторни заболявания или от такива, които са алергични към етерични масла. MONQ не е препоръчителен и за бременни и кърмещи жени. За да си закупите MONQ устройство е нужно да потвърдите, че имате 18 години. Ние не желаем да насърчаваме познатия навик “ръка в уста” при непълнолетни лица! Като етична компания, MONQ България вярва, че непълнолетните могат да развият склонност към пушене на цигари и въпреки това вярваме, че възрастния непушач, който използва MONQ няма да бъде склонен да пуши обикновени или е-цигари след време.

MONQ не трябва да се използва от лица с респираторни заболявания или хронични белодробни състояния като астма и др.

Тъй, като устройствата съдържат етерични масла, от Национална Асоциация на Холистична Ароматерапия на САЩ не се препоръчва използването на MONQ устройства по време на бременност или кърмене.

Не! MONQ не съдържа никакви незаконни или пристрастяващи субстанции. Освен това, MONQ не съдържа никотин, изкуствени съставки, тютюн, витамин Е-ацетат, THC или синтетични канабиноиди.

Нашите лабораторни тестове са установили, че MONQ не съдържа формалдехид, акролеин, никел, калай, олово и алуминий.

MONQ е легален персонален дифузер за ароматерапия.

MONQ е 100% чист терапевтичен въздух!

MONQ е безопасен, когато се използва според указанията за употреба. Ние насърчаваме хората да използват MONQ по 2-3 пъти на ден, като правят по 2-3 вдишвания при всяка употреба. MONQ е проектиран да вдишвате през устата и след това да издишвате от носа си. Не трябва да вдишвате в белите дробове, тъй като това ще отслаби ефективността на продукта.

Повечето потребители ще изпитат приятен ефект, обикновено в рамките на 5-10 минути след използването на MONQ.

– Загряване на етерични масла: Ние гордо признаваме, че загряването на ароматерапията по механизма по който MONQ го прави е наистина свръх-иновативна концепция. Въпреки това, от хилядолетия, хората нагряват растения и етерични масла за ароматерапии. Методите за нагряване са различни и включват нагряване на открит пламък, на печка или в течност (със светлина, огън и други). Днешни времена има множество устройства/дифузери които загряват етерични масла за ароматерапия и то до много високи температури, но MONQ не е едно от тях. MONQ използва възможно най-ниската температура, за да постигне желания си ефект. Това е причината, че количеството мъгла, освободена от MONQ, е много по-малко, отколкото бихте виждали от други устройства.

– Дишане на етерични масла: От хилядолетия хората вдишват етерични масла, както в дробовете, така и чрез инхалации само през носа или устата. Не става дума за това дали говорим за персонален дифузер MONQ, ултразвуков дифузер, масла във ваната, по възглавницата ви или като лосион, ароматерапията си е по подразбиране вдишване на етерични масла. MONQ работи по същия начин! Само че по нов начин, по-елегантен, по-достъпен и по-приятен!

– Концентрацията на етерични масла: Да, концентрираните етерични масла могат да бъдат опасни. Във всеки MONQ имаме 80% органична глицеринова основа от кокосово-орехово масло и 20% чисти етерични масла. С всеки дъх, типичният потребител вдишва приблизително 0,003 мл етерични масла.

Тъй като блендовете са разредени и запечатани в дифузерите, които не могат да се пълнят повторно, няма и риск от разливане, изгаряне или поглъщане на концентрирани етерични масла под формата на бленд в нашия случай.